Ik ben producent

Wekt u groene stroom op of verbouwt u gewassen voor koolstofopslag? Dan ontvangt u voor uw inspanningen groencertificaten of carbon credits. NLgroen verhandelt deze namens u en andere duurzame producenten op de markt. Zo werken we samen aan het verbeteren van het klimaat.

Ik wil verduurzamen

Wilt u uw bedrijf verduurzamen? Waarschijnlijk bent u net als de rest van Nederland al bezig met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Het laatste stukje van uw groene energie of uw onvermijdbare CO2-uitstoot kunt u compenseren door de aankoop van GvO’s of carbon credits.

Over NLgroen

NLgroen is sinds 2021 een gezamenlijke activiteit van LTO Bedrijven en Waltmans.
De handelsplatformen van NLgroen zoals Energie van Boeren, Carbon Farmers
en MEGAwind bemiddelen tussen opwekkers en afnemers.

Lees verder

opgericht

handelsplatformen

producenten

Doe ook mee

Duurzaam produceren

Energie van Boeren
Wie groene stroom teruglevert aan het net, kan de bijbehorende groencertificaten aanbieden op de energiemarkt. NLgroen onderhandelt namens u en andere duurzame opwekkers de beste prijs voor uw GvO’s.

Carbon Farmers
NLgroen stimuleert boeren en tuinders uit eigen land om met natuurvriendelijke teelten of bedrijfssystemen aan de gang te gaan. Met de opbrengst van carbon credits kan er geinvesteerd worden in het opslaan van koolstof in landbouwbodems of biomassa in Nederland en wordt er CO2 gereduceerd.

begin vandaag

Verduurzamen

Steeds meer organisatie en medewerkers willen verduurzamen. Door het gebruik van groene stroom en door de eigen uitstoot te verminderen bijvoorbeeld. Maar u kunt nog een stap verder gaan door te investeren in GvO’s of carbon credits en zo samen met lokale ondernemers bij te dragen aan een klimaatpositieve toekomst.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? NLgroen heeft een uitgebreid aanbod, waarbij verschillende duurzame oplossingen gecombineerd kunnen worden.

Actueel

Laatste nieuws van NLgroen

This site is registered on wpml.org as a development site.